Skip to content

Barrancs a La Cerdanya

Barranc Cerdanya

Situats als Pirineus Orientals, La Cerdanya es troba en un punt cèntric de un gran número de Barrancs amb diversitat de nivells i barrancs àptes per a tots el públics a partir de 8 anys.

Hem fet una classificació depenent de si heu tingut alguna experiència amb altres Barrancs. Si no teniu clar quin Barranc haurieu de fer, no us preocupeu, nosaltres us recomanarém el vostre millor Barranc.

Barranquisme a La Cerdanya

Barranc Nivell 2

El barranquisme, és una activitat ludico-esportiva, on viurem els rius i salts d’aigua d’una manera diferent. Paissatges únics, totalment definits pel curs de l’aigua.

Dins d’un barranc, haurem de fer diferents maniobres per poder fer el descens de barrancs. Des de caminar per l’aigua, grimpades, utilitzar la tècnica de descens de ràpel, o deixar-se lliscar pel tobogans naturals fins a una de les maniobres que tindreu mes sensacions com son els salts als tolls d’aigua. Però no tots els barrancs tenen totes aquestes maniobres de descens. Alguns es centren amb els ràpels com pot ser el Barranc del Forat Negre, altres amb els tobogans com el Barranc del Llech i d’altres una combinació de tot com el Barranc de Bòixols. D’aquesta manera, segur que trobarem el Barranc per a vosaltres.

Barranquisme a La Cerdanya

Pròpiament a la Cerdanya no hi tenim cap Barranc amb interès esportiu per a la pràctica dels Barrancs, però si que es un bon centre, ja que a les comarques coolindants disposem d’un gran número de Barrancs amb diversitat de nivells. El Berguedà, Alt Urgell, Ripollès i la zona de la regió de Languedoc-Roussillion al Sud de França. Fanàtics del barranquisme, realitzem barrancs a tots els Pirineus i barrancs de Catalunya.

Abrir chat
Contacta per WatsApp
Powered by