Barrancs d'Iniciació

Van dirigits als que mai heu fet cap Barranc. Barrancs menys tècnics, però molt macos i sense faltar l’Adrenalina i emoció.

Barranc del Forat Negre

Barranc situat al Berguedà, a Vallcebre. Aquest barranc es perfecte per a iniciar-se, ja que ja trobem un gran número de Ràppels. Agafarem confiança en el material i en un mateix. Dins el barranc trobarém un rappel fins a 14 m, i si les condicions de l’aigua són bones fins a 3 salts. És un dels barrancs més pròxims a Barcelona ( 90′) i perfecte per combinar amb via ferrata, ja que en el mateix punt trobem la via ferrata de Les Roques d’Empalomar i la Via Ferrata de Cal Curt.

Preu: 45 €

barranquisme bergueda
barranc forat negre

Barranc de Perles

Barranc situat a la població de Perles, a l’Alt Urgell. Barranc perfecte per a iniciar-se, on trobem també varietat de Ràpels amb 2 petits salts.

Preu: 42

Font Bordonera

Aquest Barranc es situa a Organyà. El nostre Barranc Preferit per a iniciar-se en els barrancs. És un Barranc que tal com diu el seu nom, és una font, així que dona aigua tot l’any. El problema és que depenent la temporada s’empra la font per a ús de conreus i es deixa el barranc sec. Un barranc on ens trobarem amb nombrosos ràpels, un tobogan i salts.

És un barranc molt maco, on caminem pel riu i els seus tolls i anem gaudint de les diferents maniobres.

Preu: 48 €

Més informació sobre el descens del Barranc de Font Bordonera

barranquisme

Que he de portar per a fer el Barranc?

– Calçat esportiu o bota de canya alta amb bona sola per no relliscar.

– Calçat de recanvi per quan acabem el barranc.

– Banyador i tovallola.

– Podeu portar camiseta tèrmica de lycra.

– Per picar durant el barranc com barretes energètiques i aigua.

Com a Guies de Barrancs, podem realitzar Barrancs en qualsevol punt de Catalunya i França, si esteu interessats en algun en concret contacteu amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.