Barrancs d'Iniciació

Van dirigits als que mai heu fet cap Barranc. Barrancs menys tècnics, però molt macos i sense faltar l’Adrenalina i emoció.

Barrancos 2 - 4 pers. 5 - 10 pers + 10 pers.

Barrancs d'Iniciació

Perles
50 €
40 €
Consultar
Font Bordonera
55 €
45 €
Consultar

Els Empedrats

60 €
50 €
Consultar

Bòixols

55 €
45€
Consultar

Forat Negre

60 €
50 €
Consultar
barrancs d'iniciacio

Barranc de Perles

Barranc situat a la població de Perles, a l’Alt Urgell. Barranc perfecte per a iniciar-se, on trobem també varietat de Ràpels amb 2 petits salts.

Preu: A partir de 40 €

Font Bordonera

Aquest Barranc es situa a Organyà. El nostre Barranc Preferit per a iniciar-se en els barrancs. És un Barranc que tal com diu el seu nom, és una font, així que dona aigua tot l’any. El problema és que depenent la temporada s’empra la font per a ús de conreus i es deixa el barranc sec. Un barranc on ens trobarem amb nombrosos ràpels, un tobogan i salts.

És un barranc molt maco, on caminem pel riu i els seus tolls i anem gaudint de les diferents maniobres.

Preu: A partir de 45 €

Més informació sobre el descens del Barranc de Font Bordonera

barranquisme

Barranquisme a Els Empedrats

Bell barranc situat a la població de Bagà. Barranc amb varietat de maniobres, on destaca el ràpel a la Cascada dels Empedrats.

Preu: A partir de 50 € 

Barranc del Forat Negre

Barranc situat al Berguedà, a Vallcebre. Aquest barranc és perfecte per a iniciar-se, ja que ja trobem un gran número de Ràpels. Agafarem confiança en el material i en un mateix. Dins el barranc trobarem un ràpel fins a 14 m, i si les condicions de l’aigua són bones fins a 3 salts. És un dels barrancs més pròxims a Barcelona (90′) i perfecte per combinar amb via ferrada, ja que en el mateix punt trobem la via ferrada de Les Roques d’Empalomar i la Via Ferrada de Cal Curt.

Preu: A partir de 50 €

Barranc de Bóixols

Un Barranc ideal per iniciar-vos en el barranquisme si no teniu por a les altures. Un dels nostres barrancs preferits pel seu dinamisme, bellesa i varietat de salts. Barranc molt dinàmic on destaca per la seva varietat de salts i ràpels on faran augmentar la teva confiança amb el material. 

Ressenyes Barranc de Bóixols

Fotos del Barranc de Bóixols

Que he de portar per a fer el Barranc?

– Calçat esportiu o bota de canya alta amb bona sola per no relliscar.

– Calçat de recanvi per quan acabem el barranc.

– Banyador i tovallola.

– Podeu portar camiseta d’aigua o licra.

– Per picar durant el barranc com barretes energètiques i aigua.

Com a Guies de Barrancs, podem realitzar Barrancs en qualsevol punt de Catalunya i França, si esteu interessats en algun en concret contacteu amb nosaltres.