Raquetes de Neu a La Molina

Realitzem varietat de rutes i excursions al voltant de l’estació d’esquí de la Molina, un emplaçament proper i amb bon accés per a la pràctica de les raquetes de neu.

Oferim varietat de rutes per gaudir de les raquetes de neu a la Molina, des de rutes d’1 hora ideades per fer en família o per a iniciar-se, fins a rutes més llargues per als que volen un recorregut més exigent.

Quines excursions de Raquetes de Neu puc fer a La Molina?

ExcursióObservacionsPreu
1hRecomenada a famílies a partir de 6 anys15 €
2hIdeal per tenir un primer contacte amb les Raquetes de Niu27 €
MatinalSi ja voleu algo més físic en busca de racons màgics a La Molina37 €
Cim Tosa d'AlpExcursió assequible on gaudirem d'unes magnífiques panoràmiques42 €
DiaExcursió de dia pels que busquen una jornada de Raquetes de Neu48 €
NocturnaSi estas buscant una experiència especial 30 €

* Aquests preus inclouen:

 

  • Raquetes de neu.
  • Bastons.
  • Guia titulat.
  • Assegurança d’accidents.
  • 21% d’IVA

Ruta d’1 h amb Raquetes de Neu a La Molina

Ruta circular per bosc de la Molina on tindrem un primer contacte amb les raquetes. Excursió dissenyada per realitzar en família, o si volem tenir un petit contacte amb les raquetes de neu. Recomanat a partir de 6 anys.

Preu: 15 € per persona

Ruta de 2h amb Raquetes de Neu a La Molina

Acompanyats per un Guia d’Activitats Cerdanya, us oferim una ruta de 2 h pels Boscos de Pi Negre on seguirem diversitat de rastres que ens marcarà la neu. És una ruta senzilla on intentarem evitar els dominis esquiables per gaudir encara més de les Raquetes de Neu. Gaudirem d’un passeig per la neu, sense exigència física i adaptada a tots els participants. També apte per a aquests que no heu fet mai raquetes de neu i voleu tenir un primer contacte abans de fer una ruta més llarga. Us explicarem com hem d’utilitzar el material i els aspectes a tenir en compte quan fem l’excursió amb raquetes. Ruta ideal per a fer en família. Recomanable a partir de 8 anys.

Preu: 27 € per persona

 

La Tosa d'Alp amb Raquetes de Neu

Excursió matinal, on amb l’ajut del telecabina, farem una ruta circular pel Cim de la Tosa d’Alp (2.535 m ), el segon cim més alt de La Cerdanya. Aquesta excursió té una duració total d’unes 2,5-3 h aproximadament. Agafarem el telecabina de l’Estació d’esquí de la Molina que ens durà a 2.300 m d’altura, i des d’aquí iniciarem la ruta circular fins a assolir el Cim,  on podrem gaudir de precioses panoràmiques.

Preu: 42 € per persona amb el telecabina inclòs.

Ruta Matinal amb Raquetes de Neu a La Molina

Iniciem el recorregut a les 10 h fins al voltant de les 14 h. Excursió pensada per als que esteu habituats a caminar i voleu fer una ruta pels paratges de la Molina. Ens trobarem al punt final de l’excursió i ens distribuirem amb els vehicles per començar la ruta a la zona d’Alabaus. Una ruta una mica més física on farem ús dels grampons i les alces de les Raquetes de Neu. Un cop hàgim fet el tram de pujada, baixarem pels boscos de Pi Negre fins a arribar al vehicle deixat anteriorment. Tot i estar al mig de l’Estació d’esquí, és una ruta on aconseguim els nostres moments de tranquil·litat i harmonia.

Preu: 37 € per persona

 

Ruta de Dia amb Raquetes de Neu a La Molina

Excursió amb raquetes de neu dirigides als que esteu acostumats a caminar. Iniciem la ruta a les 10 h i acabem al voltant de les 16 h. Farem una parada per dinar.

Preu: 45 € per persona

 

la molina raquetes de neu

Punt de Trobada

En totes les Rutes de La Molina, ens trobem davant la Caseta de Fusta de la Fundació Cruyff. Portem una jaqueta de plomes de color Blau.

Material recomanat per portar a les excursions amb Raquetes de Neu

– Calçat de muntanya de mitja canya (si no disposem calçat esportiu Gore Tex, amb calçat de recanvi per si se’ns mulla).

– Roba esport confortable per activitat d’hivern.

– Ulleres de sol (UV resistents) i crema de protecció solar.

– Gorro.

– Guants.

– Motxilla per portar impermeable i menjar per picar.

Vídeo de Ruta Matinal amb Raquetes de Neu a La Molina

Per a fer la teva Reserva o qualsevol dubte contacte amb Activitats Cerdanya.

Si el que voleu es lloguer de raquetes de neu a La Molina, contacte amb nosaltres i et facilitarem la entrega i recollida de material.

També a Activitats Cerdanya

Una resposta

  1. Molt recomabable, amb unes guies molt amables i molt atentes, han seguit el nostre pas ja que nosaltres anàvem mes lents i la Olga ens ha ajudat en tot moment, us recomanem fer aquesta matinal, hem estat pel mig del bosc amb un paisatje fantàstic, repetirem!!!