Les vies ferrades son un itinerari marcat per un cable anclat a la paret que se’n diu línia de vida, on progresem per recorreguts tant verticals com horitzontals. Per facilitar aquesta progressió tindrem la ajuda de esglaons, passamans, grapes, preses, tirolines i altres elements.

ferrates a la cerdanya

Els participants anirem en tot moment amb casc i l’arnès on hi haurà un dissipador d’energia amb 2 mosquetons a cada extrem per tal de tenir com a mínim 1 d’ells anclat a la linea de vida per tal d’eliminar el risc de caiguda.

Tot i que pot semblar una activitat molt segura, per tal de minimitzar el riscos, nosaltres ens encordem i així evitem la caiguda de cap participant d’anclatge a anclatge, que pot ser d’uns quants metres i ens podria causar greus lesions. Això ens limita la rati de 5-6 participants per guia, però per nosaltres la seguretat es lo més important.

A la Cerdanya, únicament disposem d’una via ferrada, de fet es a la Cerdanya Francesa. Aquesta via ferrada es de pagament i ens obliguen a emprar el material dels gestors de l’activitat, així que no es una ferrada que acostumem a realitzar degut el seu elevat preu.

Principalment, realitzem les vies ferrades de:

Si voleu fer les dues ferrades al mateix dia el preu son 65 €

Aquestes ferrades estan situades just al costat del Barranc del Forat Negre, així que es una combinació perfecte per passar un dia d’aventura.

Barranc Forat Negre + Ferrada Les Roques d’Empalomar= 80 €

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.