Saltar al contenido

Raquetes de Neu a La Molina

Realitzem diverses excursions al voltant de l’estació d’esquí de la Molina, un emplaçament ideal per a  realitzar rutes guiades degut a la seva proximitat i accessibilitat.

Rutes Guiades amb Raquetes de Neu a La Molina

  • Ruta pels boscos de La Molina. Acompanyats per un Guia d’Activitats Cerdanya, us oferim una ruta de 2h pels Boscos de Pi Negre on seguirem diversitat de rastres que ens marcarà la neu. És una ruta senzilla on intentarem evitar els dominis esquiables per gaudir encara més de les Raquetes de Neu. Molt recomenable per a fer en família i excursions de raquetes de neu amb nens. Preu 25 euros
Ruta amb guia per la molina
Ruta Guiada de 2h pels Boscos de La Molina
  • Ruta pel Cim de la Tosa d’Alp. Aquesta excursió te una duració total d’unes 2,5-3h aproximadament. Agafarem el telecabina de l’Estació d’esquí de la Molina que ens durà a 2.300 m. d’alçada, pujarem fins el cim de La Tosa d’Alp a 2.535 m. on podrem gaudir de precioses panoràmiques de tot Catalunya. Preu: 35 € amb el telecabina inclòs.
Guia per raquetes de neu
Tram final de la pujada a la Tosa d’Alp
  • Ruta 4h. Ruta amb raquetes de neu que transcorre pels voltants de l’Estació d’Esquí de la Molina. Ens trobarem al punt final de l’excursió i ens distribuirem amb els vehicles per començar la ruta a la zona d’Alabaus. Una ruta una mica més física on emprarem el grampons i les alçes de les Raquetes de Neu. Un cop haguem fet el tram de pujada, baixarem pels boscos de Pí Negre fins a arribar al vehicle deixat anteriorment. Preu: 35 €
  • Ruta dia: Ruta que té una duració de 6 h aproximadament fins al Cim del Puigllançada, on tindrem unes bones panoràmiques de tota la vessant del Berguedà i  Ripollès.

Preus de les Excursions Guiades a La Molina

EXCURSIÓ DE 2H

Gaudirem d’un passeig per la neu, sense exigència física i adaptada a tots els participants. També apte per a aquests que no heu fet mai raquetes de neu i voleu tenir un primer contacte abans de fer una ruta més llarga. Us explicarem com hem d’utilitzar el material. Ruta ideal per a fer en família. Recomanable per a nens a partir de 8 anys.

Preu: 2 persones 30 €* per persona.

De 3 a 10 persones 25 € per persona

Més de 10 persones 22 € per persona

RUTES DE MIG DIA

Excursió de 3-4 hores. Iniciem el recorregut sobre les 10 fins al voltant de les 14h. Excursió pensada per als que esteu habituats a caminar i voleu fer una ruta pels paratges de la Molina.

Preu: 2 participants 42 € per persona

De 3 a 10 participants 33 €

Més de 10 persones 30 €.

RUTA DE DIA

Excursió amb raquetes de neu ja dirigides als que esteu acostumats a caminar. Iniciem la ruta a les 1oh i acabem al voltant de les 16h. Farem una parada per dinar.

Preu: 2 persones 45 €

De 3 a 10 persones 37 €

Més de 10 persones 30 €

*Aquests preus inclouen:

  • Raquetes de neu.
  • Bastons.
  • Guia titulat.
  • Assegurança accidents.
  • 21% Iva.

Què hi ha inclòs en el preu?

El preu inclou el guia, les raquetes de neu, bastons, les assegurances pertinents RC i pòlissa d’accidents.

Què no està inclòs?

El transport, el material individual (excepte raquetes i bastons), el menjar i el beure.

Per a fer la teva Reserva o qualsevol dubte contacte amb Activitats Cerdanya.