Saltar al contenido

Raquetes de Neu a la Cerdanya

Guia per raquetes de neu

Les Raquetes de Neu ens permeten desplaçar-nos amb facilitat per la neu aconseguint arribar a racons idíl·lics obtenint grans sensacions i gaudint de moments de pau i tranquil·litat. No et decepcionarà. Tria la millor ruta!!!!

Us oferim diversitat de recorreguts a la Cerdanya i Cerdanya Francesa , recorreguts a partir de 2 hores fins a tot el dia, tant per a gent que ja ha fet nombroses sortides, com per als que mai no s’han posat unes raquetes de neu.

EXCURSIÓ GUIADA DE 2H AMB RAQUETES DE NEU

És una ruta on gaudir d’un passeig per la neu, sense exigència física i adaptada a tots els participants. També apte per aquests que no heu fet mai raquetes de neu i voleu tenir un primer contacte abans de fer una ruta més llarga. Us explicarem com hem d’utilitzar les raquetes de neu. És perfecte per a fer en família. Recomanable per a nens a partir de 8 anys.

Preu: 2 persones 30 €* per persona.

De 3 a 10 persones 25 € per persona

Més de 10 persones 22 € per persona

RUTA GUIADA DE MIG DIA AMB RAQUETES DE NEU

Excursió de 3-4h. Iniciem el recorregut sobre les 10 fins al voltant de les 14h. Són excursions per als que esteu acostumats a caminar i voleu fer una ruta pels paratges de la Cerdanya.

Preu: 2 participants 42 € per persona

De 3 a 10 participants 33 €

Més de 10 persones 30 €.

EXCURSIÓ DE DIA AMB RAQUETES DE NEU AMB GUIA

Excursió amb raquetes de neu ja dirigides als que esteu acostumats a caminar. Iniciem la ruta a les 1o h. i acabem al voltant de les 16h. Farem una parada per dinar.

Preu: 2 persones 45 €

De 3 a 10 persones 40 €

Més de 10 persones 35 €

*Aquests preus inclouen:

  • Raquetes de neu
  • Bastons
  • Guia
  • Assegurança d’accidents
  • 21% Iva

Si no heu utilitzat mai les raquetes de neu, no us preocupeu, us ensenyarem i ajudarem a utilitzar-les així com explicar-vos tots els seus avantatges i desavantatges.

Si vols reservar o tens qualsevol consulta truca’ns al 661955596  o envia un email a info@activitatscerdanya.com