Escape Room - Enigma -

Us presentem el nou Escape Room a la Cerdanya, en aquest cas Escape Game, on hem dissenyat un joc on haureu de lluir la vostra agilitat mental i investigació constant per tal de superar les diverses proves que se us aniran presentant. És un Escape Game dissenyat per jugar un mínim de 9 persones, així que és ideal per a empreses, grups o reunions familiars.

ENIGMA

Quan els enigmes són la clau per escapar-se d’una invasió… El temps corre en contra, hem de sortir d’aquesta zona…

Ambientat en la Segona Guerra Mundial, ENIGMA ens transportarà a un moment històric de la història de la humanitat. Forma part dels 9 personatges i identificat entre científics, criptògrafs, biòlegs, matemàtics, enginyers i informàtics què, liderats pel matemàtic Alan Turing i la biòloga Jean Valentine us trobareu immersos en una operació militar en constant comunicació amb la base d’operacions de Bletchley Park i el desembarcament del “DIA D”.

Descobriràs documents d’intel·ligència de la Wehrmacht, dissenyats en el marc de la guerra i un sense fi de codificacions, paraules, estris i objectes, material fotogràfic i enigmes que han estat ocultats perquè els alts càrrecs de Hitler prenguin el control d’Europa.

El temps corre en contra, l’operació del desembarcament del “DIA D” s’està gestant i necessiten rebre la informació per tal d’iniciar l’operació. Les tropes aliades van cap BERLÍN, però Adolf Hitler i els seus exèrcits avancen sense pietat per Europa. Ets i sou els escollits. Comencem…

Escape Game ENIGMA

  • Ubicació: Podem fer l’activitat on us vagi millor, però ens encanta fer-lo en algun indret que ens ajuda en l’ambientació de l’activitat. 
  • Participants: A partir de 9 persones.
  • Duració: Hem d’aconseguir resoldre el joc amb 90′, o bé serem derrotats. Total 120′
  • Preu: 18 € per persona.
Més Activitats a La Cerdanya